Home / Mixoteka / Moje jučerašnje vjenčanje pretvorilo se u nešto najgore što sam doživio u svojih 30 godina života

Moje jučerašnje vjenčanje pretvorilo se u nešto najgore što sam doživio u svojih 30 godina života

Moje jučerašnje vjenčanje pretvorilo se u nešto najgore što sam doživio u svojih 30 godina života. Sve je bilo idealno, najskuplji restoran u gradu, preko 300 pozivnica, glazba … Vjenčanje iz snova, sve dok nije došao matičar i započeo ceremoniju vjenčanja.

Kad me matičar pitao koje ću prezime uzeti, rekao sam da ću zadržati prezime, a u istoj sekundi je svekrva, koja je sjedila nekoliko metara od mene, skočila sa stolice i počela me vrijeđati pred svima … prišla mi je i zaprijetila mene da moram uzeti njihovo prezime ili će svadba biti prekinuta. Stajao sam ondje zbunjen, u hodniku, a osim 300 gostiju, vladala je mrtva tišina …

Okrenuo sam se zaručniku, BUDUĆI HUSBAND, očekivao da će me zaštititi, a on mi je tada rekao da se slaže s njegovom majkom i da bi bilo dobro da uzmem njihovo prezime … Skinuo sam veo s glave i ostavio ga bez riječi … 6 godina veze , budućnost, sve, sve, sve se pretvorilo u ništa zbog čiste gluposti.

Najgore od svega, u tom trenutku kada sam rekao da želim zadržati svoje prezime zapravo sam se OBRAZLOŽIO … ali u tih nekoliko minuta sam upoznao čovjeka s kojim sam planirao budućnost i njegovu obitelj bolje nego za sve ove godine koje se poznajemo … i ne znam da li da budem tužna ili da se radujem izbjegavanju nevidljivih psihopata.

error: