Home / Mixoteka / Ako pristanem na tu stvar, dobit ću puno novca

Ako pristanem na tu stvar, dobit ću puno novca

Anonimne djevojke na društvenim mrežama ne mogu disati od poruka i ponuda muškaraca, a onda zamislite kakva je situacija s influencerima – neke od njih sada su odlučile otkriti što se nalazi u njihovoj pristigloj pošti.

Britanski utjecajnici odlučili su pokazati što im pišu svi muškarci u emisiji koju je vodila Victoria Derbyshire, primijetivši da su se društvene mreže iz muške perspektive pretvorile u katalog kroz koji su samo prelistale u potrazi za novim trofejima.

Secret Lexi Clarkson kaže da je prvu poruku dobila u dobi od 19 godina kada joj je, kako kaže, muškarac ponudio 20.000 funti da izađe na večeru i popije s njim.

Misterija je nakon toga gostovala u popularnom reality showu “Otok ljubavi”, a tek tada su izašle lažne ponude. Kaže da je agencija dobila ponudu da provede pet noći u Dubaiju za 50.000 funti. Sve što treba učiniti je potpisati sporazum o povjerljivosti koji će ga obvezati da nikome ne otkriva što se dogodilo tijekom tih pet dana.

– Odbio sam ponudu, ali netko tko nije u dobroj financijskoj situaciji ostavlja me na pomisli da će mu taj novac promijeniti život – kaže ovaj influencer.

Rosey Williams još je jedan utjecaj koji je također sudjelovao u reality showu. Ponudili su joj ponudu od 100.000 funti godišnje i hrpu dizajnerskih stvari koje prate muškarca u Dubaiju.

Poruke ove vrste obično počinju riječima da onaj koji stoji iza njih želi podijeliti s vama “važnu transakciju” – kaže Rose, dodajući da joj nikad nije palo na pamet pristati na takve ponude.

– To je jedan dio života na društvenim mrežama o kojem malo ljudi govori. Svi vas upozoravaju na trolove, zlonamjere, obožavatelje, ali nitko ne govori o onim muškarcima koji će vas pokušati kupiti. O tome se ne govori u uticajnim krugovima. Ili je netko prisiljen pristati na to, pa je to škakljiva tema ili ne morate pristati na takve ponude, tako da vam ta tema uopće nije zanimljiva – kaže Rosey.

nfluenser Isabel kaže da je njezina popularnost naglo skočila nakon sudjelovanja u talent showu.

– Čovjek 10 godina stariji nego što sam odgovorio. Imao je fetiš na to što je financijski dominantan i bio je uzbuđen da troši bogatstvo na moje krpice. Imao sam problem zadržati suputnika, nisam mogao povećati profil i profitirati od njega, pa sam pristao na njegovu ponudu. Na jednoj večeri pitao me kakva je moja financijska situacija, pa sam mu rekao da imam dug od 5000 funti. Rekao mi je “Prenoći sa mnom i dat ću vam duplo.” Pristao sam. Osjećala sam se poniženo, odvratno od sebe, kao da sam zlostavljana – kaže Isabel.

error: